Elvonulások, Táborok

Őszi Itt és most hétvége a Káli medencében

Gyere velünk a második Itt és most hétvégére!

Az őszi elvonulásunk középpontjában az elengedés és az átalakulás áll. Mi kell ahhoz, hogy a jelenben ki tudjunk kapcsolódni, hogy ne a múlton rágódjunk vagy a jövőn aggódjunk? Milyen módszerekkel tudjuk elengedni a minket már nem szolgáló dolgokat, hogy fókuszunkat a tisztulásra és átalakulásra irányítsuk? Ebben a szemléletváltó folyamatban a jóga, kreatív és művészetterápiás eszközök, terápiás hangtálak és mindfulness módszerek lesznek a segítségünkre.

Várunk téged a Káli medencében, gyönyörű környezetben, szállásunk a Káli vendégházban lesz, 2, illetve 3 ágyas szobákban.

(A hétvégéhez semmilyen előzetes ismeretre vagy tudásra nincsen szükséged.)

A hétvége ára, amely tartalmazza a szállást 2 éjszakára, az első napi vacsorát és a szombati ebédet: 59.0000,- Ft/fő, de 2023. szeptember 10-ig való jelentkezés esetén kedvezményes ár fizetendő: 55.000,-Ft.

Jelentkezésért vagy a programokról való további részletesebb információért nyugodtan fordulj hozzánk: Lenk Zsuzsannához és Tenk Dórához az emailcímeinken (lenkzsuzsa@gmail.com, dora.tenk@gmail.com) vagy Messengeren.

Szeretettel várunk! 

A sportolónak:

Az edzőnek:

A szülőknek:

Sportolók mentális támogatása - HAMAROSAN

Két élsportoló gyermek édesanyjaként több mint 10 éve látom azokat a nehézségeket, amivel a sportoló gyerekek, fiatalok, az edzők és a szülők szembe néznek. Hiszem, hogy egy külső, objektív szakember hatékonyan tudja támogatni a sportoló sikerességét, az edző munkáját vagy a szülő kiegyensúlyozottságát. Lenyűgöz az a plusz motiváció és kemény fizikai, lelki munka, amit – a siker érdekében – egy sportoló gyerek minden nap vállal. A mostani helyzetben, amikor sok bizonytalanság van jelen a sportban is, hiszem, hogy a mentális megerősítés, támogatás még inkább szűkségszerű.

Miben tud segíteni egy sport coach?


Utat mutat a sportolói karriered során, hogy kiteljesedj.

Coaching foglalkozasok

A sportolónak:

Az edzőnek:

A szülőknek:

Feliratkozom a hírlevélre