A coaching mélyebb önismeretet és tudatosságot ad számodra. Felszabadítja benned a cselekvéshez szűkséges erőt, ami már ott van benned, csak meg kell találni.

Ez nem tanácsadás és nem is pszichoterápia, nem a múltban történt elakadásoknál időzünk – bár érinthetjük azokat is -, hanem a jelenből a jövő felé haladunk és igyekszünk mihamarabb gyakorlati eredményeket elérni. Olyan technikákat, ún. öngyógyító, önsegítő módszereket tanulunk meg, amit a hétköznapokban egyedül, önállóan is tudsz majd alkalmazni.

Én kísérni foglak az úton, neked pedig lehetőséged nyílik megtalálni a saját, egyedi és egyéni válaszaidat, megoldásaidat, döntéseidet. A problémák, nehézségek és elakadások, amikkel időszakosan vagy talán nap mint nap szembe kell nézned, fokozatosan kerülnek majd új perspektívába.

Miben tud a coaching segíteni:

Ha ezek közül bármelyikben magadra ismertél, vagy úgy érzed, jellemző rád, és szívesen beszélnél róla valakivel, hívj bátran! Lehet, hogy már a telefonos egyeztetés segít tisztázni benned dolgokat, és választ kaphatsz a coaching folyamattal kapcsolatos kérdéseidre is. Ezek után sort kerítünk a 0. alkalomra személyesen vagy online. A 0. alkalom ingyenes, semmiféle kötelezettséggel nem jár, ekkor tisztázzuk, hogy az elakadásod valóban coaching téma-e. Ezek után eldöntheted, hogy szeretnél-e belekezdeni. Egy átlagos coaching folyamat 5 alkalomból áll, ezért is mondjuk, hogy ez egy gyakorlati, gyors megoldást kereső módszer.

Coaching

Kapcsolódj az életeddel és a természettel!

Feliratkozom a hírlevélre