Egyéni Mentorációk

Sport coaching – sportolók mentális támogatása

Két élsportoló gyermek édesanyjaként több mint 10 éve látom azokat a nehézségeket, amivel a sportoló gyerekek, fiatalok, az edzők és a szülők szembe néznek. Hiszem, hogy egy külső, objektív szakember hatékonyan tudja támogatni a sportoló sikerességét, az edző munkáját vagy a szülő kiegyensúlyozottságát. Lenyűgöz az a plusz motiváció és kemény fizikai, lelki munka, amit – a siker érdekében – egy sportoló gyerek minden nap vállal.


Miben tud segíteni egy sport coach?

a sportolónak:

az edzőnek:

a szülőknek:

Augusztusban elkezdődnek az intenzív felkészülések a következő versenyszezonra.
Fontos nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is készülni!
Budapest több helyszínén tudom vállalni a sportolók támogatását.

A következő kérdésekben akár sportág specifikusan is tudok segíteni:

Referenciák: egyéni, páros és formációs mentál tréningnek, coachingok az akrobatikus rock and roll sportágban (Deli Alex és Csényi Fanni, Király Ádám és Mercs Gréta, Rock and Magic SE, Pink Panthers Egyesület táncosai és formációi), illetve további tapasztalatok a labdás sportágak és az úszás terén

A sportolónak:

Az edzőnek:

A szülőknek:

Life coaching felnőtteknek

A life coaching segítséget tud nyújtani ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabban működhessünk a mindennapokban, hogy rugalmasabban fogadjuk a változó körülményeket, hogy belsőleg megerősítve érezzük magunkat, hogy fejlődhessen az önismeretünk, hogy pozitívabban gondolkodjunk, hogy javuljanak a kapcsolataink és megtanuljuk képviselni magunkat.

Egy coach kisérni tudja a kliensét abban, hogy az aktuális nehézségeire, elakadásaira megtalálhassa a saját megoldását. Ha a lent felsoroltak közül igaz önre valamelyik, akkor a coaching hatékony módszer lehet az ön számára. Az első coaching alkalom kedvezményesen vehető igénybe és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Próbálja ki!

Egy coaching folyamat általában 5 hatvan perces alkalomból áll 5 egymást követő héten, ami elegendő idő arra, hogy körvonalazódni tudjon az elakadás és a kliens elindulhasson a változás útján. A coaching egy gyors módja annak, hogy tisztázódni tudjon, van-e mélyebben meghúzódó oka a nehézségeknek, ami más szakembert igényel.

A coaching egy gyakorlat és megoldás orientált módszer, ami a beszélgetés mellett magába foglalhatja a stresszkezelési eszközöket, kommunikációs mini tréninget, időmenedzsmentet, mindfulnesst, alternatív és kreatív eszköztárat is.

 

Várom:

Coaching foglalkozasok

A sportolónak:

Az edzőnek:

A szülőknek:

Kamasz mentor program

Kamasz egyéni mentor program

„Három kamasz gyermek édesanyjaként és több éve kamaszokkal foglalkozó szakemberként hiszek abban, hogy a fiataloknak a kiegyensúlyozott, sikeres élethez főként figyelemre, megértésre, elfogadásra, reális önértékelésre és önbizalomra van szükségük.”

Miben tudok segíteni:

Kedves szülő!

Segítsünk együtt neki!

A nyári szünidő lehetőséged ad a mentális feltöltődésre is! Használjuk ki!

A program ára: alkalmanként 13.000 Ft

Helyszín: Ezüst48 Fejlesztő Központ, 3. kerület vagy online

Mit tartalmaz az ár:

Vélemény attól, aki már belevágott:

„Azért kerestem föl Dórit, mivel fordulóponthoz érkezett az életem, és szükségem volt segítségre az irány megtaláláshoz. Sokkal többet adott nekem ez a folyamat, mint gondoltam volna. Részletesen beszámolhattam félelmeimről egy szakembernek, aki utána rávezetett a megoldásra. Minden alkalomról elégedetten jöttem el, mindig egy lépéssel közelebb kerültem a megoldásomhoz. Bátorságot és hitet adott a coacholás.”

Panna 19

Női egyéni mentor program

Női egyéni mentor program

„Háromgyerekes, elvált családanyaként és segítő szakemberként is azt képviselem, hogy a boldog párkapcsolat és a kiegyensúlyozott családi légkör titka az, hogy rendben legyünk önmagunkkal.”

Segítséget kapsz ahhoz, hogy

A programban szívesen használok kreatív eszköztárat. A művészeti eszközök segítenek a belső világunkhoz kapcsolódni, felszínre hozni érzéseinket. Az alkotás folyamata lehetőséget ad a kikapcsolódásra, miközben belső folyamatok is elindulnak. A program semmilyen művészeti előképzettséget nem igényel.

A program ára alkalmanként 15.000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

A legfontosabb az, hogy végre energikus, magabiztos és boldog legyél!

Indulj el a változás útján!

Vélemény attól, aki már belevágott:

„Dóra beszélgetéseinket művészeti eszközökkel is megtámogatta. Számomra ez a csendet, a befelé figyelést hozta, a megszületett alkotások szemlélése új perspektívából engedte láttatni saját magamat. Mennyire van bennem a sötét? Mennyire engedem, hogy itt legyen? Mi történik bennem, ha csak a pontos, szabályos formát fogadom el magamtól? Mennyire borít ki, ha valami nem úgy sikerül, mint ahogy elterveztem, vagy nem tetszik a végeredmény? Ezek a kérdések újabb gondolatokat indítottak, melyekhez olykor feldolgozásra váró érzések párosultak. Nagyon élveztem a foglalkozások minden percét. Egyszer sem éreztem magam frusztráltnak, Dóri nyitottan, segítőkészen, bizalommal, empátiával vezetett, szinte sajnáltam, hogy ilyen gyorsan vége lett a közös munkánknak. Jó szívvel ajánlom Őt mindenkinek!”

Júlia 40

Sportolók mentális támogatása - HAMAROSAN

Két élsportoló gyermek édesanyjaként több mint 10 éve látom azokat a nehézségeket, amivel a sportoló gyerekek, fiatalok, az edzők és a szülők szembe néznek. Hiszem, hogy egy külső, objektív szakember hatékonyan tudja támogatni a sportoló sikerességét, az edző munkáját vagy a szülő kiegyensúlyozottságát. Lenyűgöz az a plusz motiváció és kemény fizikai, lelki munka, amit – a siker érdekében – egy sportoló gyerek minden nap vállal. A mostani helyzetben, amikor sok bizonytalanság van jelen a sportban is, hiszem, hogy a mentális megerősítés, támogatás még inkább szűkségszerű.

Miben tud segíteni egy sport coach?


Utat mutat a sportolói karriered során, hogy kiteljesedj.

Coaching foglalkozasok

A sportolónak:

Az edzőnek:

A szülőknek:

Feliratkozom a hírlevélre