5 alkalmas kamasz coaching

„Három kamasz gyermek édesanyjaként és több éve kamaszokkal foglalkozó szakemberként hiszek abban, hogy a fiataloknak a kiegyensúlyozott, sikeres élethez főként figyelemre, megértésre, elfogadásra, reális önértékelésre és önbizalomra van szükségük.”

Eddigi munkám, valamint gyermekeim nevelése során azt tapasztaltam, hogy a kicsik, a tinédzserek és a fiatal felnőttek számos olyan nehézséggel néznek szembe a mindennapokban, amely egy felnőtt számára is komoly kihívást jelentene.

Miben tudok segíteni:

Kedves szülő!

– Ha szeretnéd gyermekedet mentálisan is felkészíteni az előtte álló feladatokra.

– Ha úgy érzed kevés az önbizalma, nincs tisztában a képességeivel, nem tudja elfogadni magát!

Segítsünk együtt neki!

A gyermek az 5 alkalmas coaching beszélgetés alatt is sokat tud haladni az önismeretben és magabiztosabbá, pozitívabbá válhat. A gyerekek és a tinédzserek sokszor nem tudják megfogalmazni problémáikat, figyelmeztető jelek azonban vannak.  Ha azt vesszük észre, hogy romlanak a jegyeik, reggelente nem akarnak felkelni vagy iskolába menni, állandóan fáj a hasuk vagy a fejük – ezek mind lehetnek már „tünetek”. Az esetek többségében a coaching gyors és hatékony megoldást tud nyújtani.

Igaz történet: Andris érettségi előtt állt és nagyon tartott tőle. Bizonyos tantárgyak stresszt váltottak ki belőle. Közösen megkerestük, hogy mi okozhatja ezt és hogy neki milyen technika segít ezt a leghatékonyabban lecsökkenteni.  Ez nála egy légzéstechnika volt. Megtanulta, majd többször gyakorolta ezt a vizsga előtt. Saját bevallása szerint nagyon sokat segített neki a kívánt eredmény elérésében, hogy ki tudta zárni a stressz tényezőt a vizsga folyamán és így ki tudta hozni magából a maximumot.

Andris: „Nekem nagyon sokat segített, hogy felismerjem, hogy pontosan mi is a problémám és utána egyből jöttek is a megoldások a problémára, minden alkalommal jó hangulatban játékos kereteken belül.”

Andris édesanyja: „Látványos volt az eredmény. Nem állítom persze, hogy bármelyik tantárgyból is többet tudott a kurzus után mint előtte, de amit megtanult azt ki tudta hozni magából a megfelelő pillanatban.  Jó volt nézni, ahogy az érettségi napok reggelein nyugodtan, kiegyensúlyozottan indult neki a napnak és tudtam, hogy a vizsga nem fog elcsúszni azon, hogy az izgalomtól nem jut eszébe amit megtanult.”

Ára:

5 X 60 perces alkalom

5 egymást követő héten át

Most akciósan 70.000 Ft helyett 60.000 Ft, az első alkalom előtt és az utolsó alkalom után konzultációs lehetőség a szülővel

Helyszín: Ezüst48 családi fejlesztő központ, Békásmegyer

Feliratkozom a hírlevélre