Művészeti, önismereti kurzus nőknek - Alkotással egybekötött, komplex foglalkozás

Nincs időd magadra? Szeretnél kikapcsolni? Csak magaddal foglalkozni?
Korunk komoly elvárásokat támaszt a nők felé, egyszerre több szerepnek kell megfelelnünk, legyünk egyszerre feleségek, anyák és dolgozó nők. Nincs lehetőségünk megállni, befelé figyelni.

Coaching foglalkozások

Arra hívlak, hogy adj egy kis időt magadnak, hogy az ebből fakadó energiákat többszörösen fordíthasd majd vissza a családodra, hivatásodra.
Saját tapasztalatomból kiindulva az önismeret utazást művészeti eszközökkel teszem színessé.
Hiszem, hogy az alkotás segít a saját belső világunkhoz kapcsolódni és megdolgozni a felszínre került érzéseket, kérdéseket, elakadásokat.
A kurzus nem igényel semmilyen előképzettséget. A foglalkozások során art coaching és művészetterápiás eszközökkel támogatom a résztvevőket főbb témáik kibontásában.


Időpontok: 2022. szeptember 27., október 11., 25., november 8., 22., december 1. 18:00-20:00 óráig


Helyszín: Kós Károly Művelődési Ház, 2011 Budakalász, Szentendrei út 9.

A 6 alkalmas önismereti kurzus ára: 36.000 Ft
Mit tartalmaz ez az ár?

 • 6 x 2 óra önismereti kurzust
 • az alkotáshoz szűkséges eszközöket
 • egyéni konzultációs lehetőséget a kurzus három hónapja alatt

Művészeti, önismereti kurzus kamaszoknak - 14 éves kortól

Gyere és alkoss szabadon!
Légy része egy befogadó, támogató csapatnak, ahol végre teljesen önmagad lehetsz.

Milyen témákban tudok segíteni neked?

 • Mentális felkészítés érettségire, felvételire, vizsgákra és versenyekre
 • Társas kapcsolati nehézségek leküzdése
 • Stressz kezelés
 • Időbeosztás
 • Motiváció- és önbizalomhiány kezelése
 • Reális önkép, önértékelés kialakítása

Szülőként érdemes átbeszélni a jelentkezést a gyermekeddel, amennyiben:

 • Szeretnéd gyermekedet mentálisan is felkészíteni az előtte álló feladatokra
 • Úgy látod, hogy kevés az önbizalma, nincs tisztában a képességeivel, nem tudja elfogadni magát

 

Művészeti eszközökkel, kreatív energiák felszabadításával segítünk a kamaszoknak önmaguk megismerésében és elfogadásában, problémáik felszínre hozásában és feloldásában.

Ár, ingyenes előzetes konzultációval:

 • Alkalmanként 6.000 Ft
 • Egy összegben 25.000 Ft

 

Max létszám: 12 fő

Helyszín: Kós Károly Művelődési Ház (Faluház), 2011 Budakalász, Szentendrei út 9.

Időpontok:
2022. október 4. és 18.
2022. november 15. és 29.
2022. december 13.
17:00-tól – 19:00-ig

 

* A program semmilyen előképzettséget, rajztudást nem igényel.

Találd meg saját belső női erődet!

3 hónapos egyéni női mentor-program

„Háromgyerekes, elvált családanyaként és segítő szakemberként is azt képviselem, hogy a boldog párkapcsolat és a kiegyensúlyozott családi légkör titka az, hogy rendben legyünk önmagunkkal.”

A 3 hónap alatt segítséget kapsz ahhoz, hogy

A programban szívesen használok kreatív eszköztárat. A művészeti eszközök segítenek a belső világunkhoz kapcsolódni, felszínre hozni érzéseinket. Az alkotás folyamata lehetőséget ad a kikapcsolódásra, miközben belső folyamatok is elindulnak. A program semmilyen művészeti előképzettséget nem igényel.

A program ára 2022. szeptember 30-ig  83.000 Ft helyett 69.900 Ft!

Mit tartalmaz az ár?

A legfontosabb az, hogy végre energikus, magabiztos és boldog legyél!

Indulj el a változás útján!

Vélemény attól, aki már belevágott:

„Dóra beszélgetéseinket művészeti eszközökkel is megtámogatta. Számomra ez a csendet, a befelé figyelést hozta, a megszületett alkotások szemlélése új perspektívából engedte láttatni saját magamat. Mennyire van bennem a sötét? Mennyire engedem, hogy itt legyen? Mi történik bennem, ha csak a pontos, szabályos formát fogadom el magamtól? Mennyire borít ki, ha valami nem úgy sikerül, mint ahogy elterveztem, vagy nem tetszik a végeredmény? Ezek a kérdések újabb gondolatokat indítottak, melyekhez olykor feldolgozásra váró érzések párosultak. Nagyon élveztem a foglalkozások minden percét. Egyszer sem éreztem magam frusztráltnak, Dóri nyitottan, segítőkészen, bizalommal, empátiával vezetett, szinte sajnáltam, hogy ilyen gyorsan vége lett a közös munkánknak. Jó szívvel ajánlom Őt mindenkinek!”

Júlia 40

Kamasz mentor program

Két hónapos kamasz mentor program

„Három kamasz gyermek édesanyjaként és több éve kamaszokkal foglalkozó szakemberként hiszek abban, hogy a fiataloknak a kiegyensúlyozott, sikeres élethez főként figyelemre, megértésre, elfogadásra, reális önértékelésre és önbizalomra van szükségük.”

Miben tudok segíteni:

Kedves szülő!

Segítsünk együtt neki!

2 hónap alatt sokat tud haladni az önismeretben és magabiztosabbá, pozitívabbá válhat.

2022. szeptember 30-ig 83.000 Ft helyett 69.900 Ft

Mit tartalmaz az ár:

Vélemény attól, aki már belevágott:

„Azért kerestem föl Dórit, mivel fordulóponthoz érkezett az életem, és szükségem volt segítségre az irány megtaláláshoz. Sokkal többet adott nekem ez a folyamat, mint gondoltam volna. Részletesen beszámolhattam félelmeimről egy szakembernek, aki utána rávezetett a megoldásra. Minden alkalomról elégedetten jöttem el, mindig egy lépéssel közelebb kerültem a megoldásomhoz. Bátorságot és hitet adott a coacholás.”

Panna 19

Csapatépítés és önismereti élmény kreatív eszközökkel

Válassz a tréningjeim közül
szeptember 30-ig még akciósan!

Kreatív csapatépítő:
1 X 3 óra 45.000 Ft helyett 30.000 Ft,
csomagban 4 x 3 óra: 150.000 Ft helyett 100.000 Ft

Kreatív csapatépítő és önismereti élmény:
1 X 6 óra: 78.000 Ft helyett 60.000 Ft,
csomagban 3 x 6 óra: 200.000 Ft helyett 150.000 Ft

Gyermek- és ifjúsági coaching

Eddigi munkám, valamint gyermekeim nevelése során azt tapasztaltam, hogy a kicsik, a tinédzserek és a fiatal felnőttek számos olyan nehézséggel néznek szembe a mindennapokban, amely egy felnőtt számára is komoly kihívást jelentene.

Coaching foglalkozások

A gyerekek és a tinédzserek sokszor nem tudják megfogalmazni problémáikat, figyelmeztető jelek azonban vannak.  Ha azt vesszük észre, hogy romlanak a jegyeik, reggelente nem akarnak felkelni vagy iskolába menni, állandóan fáj a hasuk vagy a fejük – ezek mind lehetnek már „tünetek”. Az esetek többségében a coaching gyors és hatékony megoldást tud nyújtani.

Meggyőződésem, hogy a művészeti élmény átélése, és azt követő beszélgetés hatékony segítség ebben. A rajzolás, a festés, a zene, a vers és a mese a gyermekek természetes önkifejezési formája. Ezeket az „eszközöket” használva mind a kisebbek, mind a nagyobbak hamarabb megnyílnak, a művészi átélés és a kész alkotás pedig új felismeréseket hozhat, és reálisabb önismeret felé segíti őket, miközben a kézügyességüket, koncentrációs képességüket, kreativitásukat is fejleszti.

A gyereknek tartott foglalkozások mellett szívesen látom az egész családot egyközös művészeti élményre, illetve a szülőket egyéni vagy páros coachingra.

Sportolók mentális támogatása

Két élsportoló gyermek édesanyjaként több mint 10 éve látom azokat a nehézségeket, amivel a sportoló gyerekek, fiatalok, az edzők és a szülők szembe néznek. Hiszem, hogy egy külső, objektív szakember hatékonyan tudja támogatni a sportoló sikerességét, az edző munkáját vagy a szülő kiegyensúlyozottságát. Lenyűgöz az a plusz motiváció és kemény fizikai, lelki munka, amit – a siker érdekében – egy sportoló gyerek minden nap vállal. A mostani helyzetben, amikor sok bizonytalanság van jelen a sportban is, hiszem, hogy a mentális megerősítés, támogatás még inkább szűkségszerű.

Miben tud segíteni egy sport coach?

Coaching foglalkozasok

A sportolónak:

Az edzőnek:

A szülőknek:

Feliratkozom a hírlevélre