I am kamasz – Művészeti, önismereti kurzus és klub kamaszoknak

Részvétel: 14-től 18 éves korig

Havi egy alkalommal, keddi napokon, 17.00-19.00 

Helyszín: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér

1067 Budapest, Eötvös utca 10.

Tininek lenni egyszerre izgalmas és rendkívül nehéz… Nehéz, hiszen ilyenkor kezdődhetnek az önértékelési nehézségek, a másoknak való megfelelési kényszer, a beilleszkedési gondok, vagy épp a tanulás és más, külső dolgok okozta mindennapi stresszel is nehéz szembenéznie egy fiatal felnőttnek.

Ha úgy érzed, jól esne ezekről beszélgetned, „kitombolnod” magad művészeti keretek között és annak eszközeivel, ha vágysz egy megértő, baráti társaságra, egy támogató közegre, ahol profi szakember útmutatásával kalandozhatsz Te is az önismeretben, akkor köztünk a helyed!

Időpontok és tematikák:

  • 01. 24. Úgy vagyok jó, ahogy vagyok! – Első lépések az önelfogadás útján
  • 02. 21. Érdekeljen, mit gondolnak rólam a többiek? – Helyem egy közösségben, barátságban, párkapcsolatban
  • 03. 21. Dráma van? – Mit kezdjünk az érzelmeinkkel?
  • 04. 18. No para! – Stresszkezelés workshop
  • 05. 23. Nehézségből erősség? Igen! – Gondolkodás átkeretezése
  • 09. 26. Mi leszek, ha nagy leszek? – Célok és motiváció
  • 10. 17. Az idő fogságában – Időmenedzsment workshop
  • 11. 21. Csá veled, boldogtalanság! – Igényeim felismerése
  • 12. 12. Hát nem vágod? – A sikeres kommunikáció titka

Jegyár: 500 Ft/fő/alkalom

További információk: IDE KATTINTVA

Jegyvásárlás kizárólag a jegy.hu-n.

Maximum létszám: 15 fő/alkalom

A foglalkozásokra 1-1 alkalommal is el lehet jönni.

Női mentor program

3 hónapos egyéni női mentor-program

„Háromgyerekes, elvált családanyaként és segítő szakemberként is azt képviselem, hogy a boldog párkapcsolat és a kiegyensúlyozott családi légkör titka az, hogy rendben legyünk önmagunkkal.”

A 3 hónap alatt segítséget kapsz ahhoz, hogy

A programban szívesen használok kreatív eszköztárat. A művészeti eszközök segítenek a belső világunkhoz kapcsolódni, felszínre hozni érzéseinket. Az alkotás folyamata lehetőséget ad a kikapcsolódásra, miközben belső folyamatok is elindulnak. A program semmilyen művészeti előképzettséget nem igényel.

A program ára 84.000 Ft!

Mit tartalmaz az ár?

A legfontosabb az, hogy végre energikus, magabiztos és boldog legyél!

Indulj el a változás útján!

Vélemény attól, aki már belevágott:

„Dóra beszélgetéseinket művészeti eszközökkel is megtámogatta. Számomra ez a csendet, a befelé figyelést hozta, a megszületett alkotások szemlélése új perspektívából engedte láttatni saját magamat. Mennyire van bennem a sötét? Mennyire engedem, hogy itt legyen? Mi történik bennem, ha csak a pontos, szabályos formát fogadom el magamtól? Mennyire borít ki, ha valami nem úgy sikerül, mint ahogy elterveztem, vagy nem tetszik a végeredmény? Ezek a kérdések újabb gondolatokat indítottak, melyekhez olykor feldolgozásra váró érzések párosultak. Nagyon élveztem a foglalkozások minden percét. Egyszer sem éreztem magam frusztráltnak, Dóri nyitottan, segítőkészen, bizalommal, empátiával vezetett, szinte sajnáltam, hogy ilyen gyorsan vége lett a közös munkánknak. Jó szívvel ajánlom Őt mindenkinek!”

Júlia 40

Kamasz mentor program

Két hónapos kamasz mentor program

„Három kamasz gyermek édesanyjaként és több éve kamaszokkal foglalkozó szakemberként hiszek abban, hogy a fiataloknak a kiegyensúlyozott, sikeres élethez főként figyelemre, megértésre, elfogadásra, reális önértékelésre és önbizalomra van szükségük.”

Miben tudok segíteni:

Kedves szülő!

Segítsünk együtt neki!

2 hónap alatt sokat tud haladni az önismeretben és magabiztosabbá, pozitívabbá válhat.

A program ára: 78.900 Ft

Mit tartalmaz az ár:

Vélemény attól, aki már belevágott:

„Azért kerestem föl Dórit, mivel fordulóponthoz érkezett az életem, és szükségem volt segítségre az irány megtaláláshoz. Sokkal többet adott nekem ez a folyamat, mint gondoltam volna. Részletesen beszámolhattam félelmeimről egy szakembernek, aki utána rávezetett a megoldásra. Minden alkalomról elégedetten jöttem el, mindig egy lépéssel közelebb kerültem a megoldásomhoz. Bátorságot és hitet adott a coacholás.”

Panna 19

Csapatépítés és önismereti élmény kreatív eszközökkel

Válassz a tréningjeim közül
szeptember 30-ig még akciósan!

Kreatív csapatépítő:
1 X 3 óra 45.000 Ft,
csomagban 3 x 3 óra: 120.000 Ft

Kreatív csapatépítő és önismereti élmény:
1 X 6 óra: 80.000 Ft,
csomagban 3 x 6 óra: 200.000 Ft

Gyermek- és ifjúsági coaching

Eddigi munkám, valamint gyermekeim nevelése során azt tapasztaltam, hogy a kicsik, a tinédzserek és a fiatal felnőttek számos olyan nehézséggel néznek szembe a mindennapokban, amely egy felnőtt számára is komoly kihívást jelentene.

Coaching foglalkozások

A gyerekek és a tinédzserek sokszor nem tudják megfogalmazni problémáikat, figyelmeztető jelek azonban vannak.  Ha azt vesszük észre, hogy romlanak a jegyeik, reggelente nem akarnak felkelni vagy iskolába menni, állandóan fáj a hasuk vagy a fejük – ezek mind lehetnek már „tünetek”. Az esetek többségében a coaching gyors és hatékony megoldást tud nyújtani.

Meggyőződésem, hogy a művészeti élmény átélése, és azt követő beszélgetés hatékony segítség ebben. A rajzolás, a festés, a zene, a vers és a mese a gyermekek természetes önkifejezési formája. Ezeket az „eszközöket” használva mind a kisebbek, mind a nagyobbak hamarabb megnyílnak, a művészi átélés és a kész alkotás pedig új felismeréseket hozhat, és reálisabb önismeret felé segíti őket, miközben a kézügyességüket, koncentrációs képességüket, kreativitásukat is fejleszti.

A gyereknek tartott foglalkozások mellett szívesen látom az egész családot egyközös művészeti élményre, illetve a szülőket egyéni vagy páros coachingra.

Sportolók mentális támogatása

Két élsportoló gyermek édesanyjaként több mint 10 éve látom azokat a nehézségeket, amivel a sportoló gyerekek, fiatalok, az edzők és a szülők szembe néznek. Hiszem, hogy egy külső, objektív szakember hatékonyan tudja támogatni a sportoló sikerességét, az edző munkáját vagy a szülő kiegyensúlyozottságát. Lenyűgöz az a plusz motiváció és kemény fizikai, lelki munka, amit – a siker érdekében – egy sportoló gyerek minden nap vállal. A mostani helyzetben, amikor sok bizonytalanság van jelen a sportban is, hiszem, hogy a mentális megerősítés, támogatás még inkább szűkségszerű.

Miben tud segíteni egy sport coach?

Coaching foglalkozasok

A sportolónak:

Az edzőnek:

A szülőknek:

Feliratkozom a hírlevélre