Öntérképező szakkör gyermekeknek 9-16 éves korig

Művészeti eszközökkel egybekötött, játékos önismereti szakkör azoknak a gyereknek lehet nagyon hatékony, akik nehezen beszélnek magukról és akik lassabban nyílnak meg, viszont szívesen alkotnak. A szakkörben a következő témákkal foglalkozunk: önbizalomhiány, önelfogadás, önszeretet képessége, megfelelési kényszer, elvárások, stressz okozta nehézségek, figyelem és koncentráció és sok egyéb, ami a kis és nagyobb kamaszokat foglalkoztatja. 

Időpont: október 18-tól, hétfőnként 16-18 óráig

Helyszín: Ezüsz48 Családi Terápiás Központ, 1039 Budapest, Ezüsthegy u. 48.

Ára: alkalmanként 4000 Ft, havonta 16.000 Ft, mely tartalmazza az alkotáshoz szükséges anyagokat.

Jelentkezés: Tenk Dóra, gyermek és ifjúsági coach, tréner, művészeti mentor: 06209120770

Csapatépítés és önismereti élmény kreatív eszközökkel

Válassz a tréningjeim közül
december 20-ig még akciósan!

Kreatív csapatépítő:
1 X 3 óra 45.000 Ft helyett 30.000 Ft,
csomagban 4 x 3 óra: 150.000 Ft helyett 100.000 Ft


Kreatív csapatépítő és önismereti élmény:
1 X 6 óra: 78.000 Ft helyett 60.000 Ft,
csomagban 3 x 6 óra: 200.000 Ft helyett 150.000 Ft

Gyerekeknek, kamaszoknak és fiataloknak

Eddigi munkám, valamint gyermekeim nevelése során azt tapasztaltam, hogy a kicsik, a tinédzserek és a fiatal felnőttek számos olyan nehézséggel néznek szembe a mindennapokban, amely egy felnőtt számára is komoly kihívást jelentene.

Coaching foglalkozások

A gyerekek és a tinédzserek sokszor nem tudják megfogalmazni problémáikat, figyelmeztető jelek azonban vannak.  Ha azt vesszük észre, hogy romlanak a jegyeik, reggelente nem akarnak felkelni vagy iskolába menni, állandóan fáj a hasuk vagy a fejük – ezek mind lehetnek már „tünetek”. Az esetek többségében a coaching gyors és hatékony megoldást tud nyújtani.

Meggyőződésem, hogy a művészeti élmény átélése, és azt követő beszélgetés hatékony segítség ebben. A rajzolás, a festés, a zene, a vers és a mese a gyermekek természetes önkifejezési formája. Ezeket az „eszközöket” használva mind a kisebbek, mind a nagyobbak hamarabb megnyílnak, a művészi átélés és a kész alkotás pedig új felismeréseket hozhat, és reálisabb önismeret felé segíti őket, miközben a kézügyességüket, koncentrációs képességüket, kreativitásukat is fejleszti.

A gyereknek tartott foglalkozások mellett szívesen látom az egész családot egyközös művészeti élményre, illetve a szülőket egyéni vagy páros coachingra.

Öntérképező női műhely – 3 hónapos női önismereti tréning

Alkotással egybekötött, komplex foglalkozás
Nincs időd magadra? Szeretnél kikapcsolni? Csak magaddal foglalkozni?

Korunk komoly elvárásokat támaszt a nők felé, egyszerre több szerepnek kell megfelelnünk, legyünk egyszerre feleségek, anyák és dolgozó nők. Közben csak arra nem marad időnk, hogy igazán nők lehessünk. Nincs lehetőségünk megállni, kicsit befelé figyelni és megélni azt a csodát, amik vagyunk.

Coaching foglalkozások

Arra hívlak, hogy adj egy kis időt magadnak, hogy az ebből fakadó energiákat többszörösen fordíthasd majd vissza a családodra, hivatásodra. Ha te, mint a családot összetartó kapocs nem vagy jól, akkor otthon felborul az egyensúly. Hiszem, hogy egy kicsi odafigyelés magadra, egy önismereti utazás nagyon sokat tud segíteni.

A női kör pedig rengeteg pluszt adhat, lehet, hogy csak annyit, hogy rájössz, hogy nem vagy egyedül a nehézségeiddel, de lehet, hogy életre szóló élményt magadról és másokról.

Saját tapasztalatomból kiindulva az önismereti munkát művészeti eszközökkel szeretném színessé tenni. Hiszem, hogy az alkotás útján könnyebb a belső világunkhoz kapcsolódni, felszínre hozni, szembenézni és megdolgozni a lelki tartalmainkat. Semmilyen előképzettséget, művészeti hajlamot nem igényel a részvétel, csak nyitottságot. Nem az alkotások esztétikája, hanem az élmény lesz a meghatározó.

Magam is megéltem a női csoportok erejét, úgy gondolom, hogy ezek nélkül nem tudtam volna felállni a saját nehézségeiből.

Időpontok: 2021. október 19., november 2., 9., 16., december 7., 14. 18:00-20:00 óráig

Helyszín: Kós Károly Művelődési Ház, 2011 Budakalász, Szentendrei út 9., ha a járványügyi helyzet indokolttá teszi, akkor online

Ára: a 3 hónapos önismereti tréning ára: 36.000 Ft (részletfizetési lehetőséggel is)

Mit tartalmaz ez az ár? 6 x 2 óra önismereti tréninget, az alkotáshoz szűkséges eszközöket és egyéni konzultációs lehetőséget a tréning három hónapja alatt

Sportolók mentális támogatása

Két élsportoló gyermek édesanyjaként több mint 10 éve látom azokat a nehézségeket, amivel a sportoló gyerekek, fiatalok, az edzők és a szülők szembe néznek. Hiszem, hogy egy külső, objektív szakember hatékonyan tudja támogatni a sportoló sikerességét, az edző munkáját vagy a szülő kiegyensúlyozottságát. Lenyűgöz az a plusz motiváció és kemény fizikai, lelki munka, amit – a siker érdekében – egy sportoló gyerek minden nap vállal. A mostani helyzetben, amikor sok bizonytalanság van jelen a sportban is, hiszem, hogy a mentális megerősítés, támogatás még inkább szűkségszerű.

Miben tud segíteni egy sport coach?

Coaching foglalkozasok

A sportolónak:

Az edzőnek:

A szülőknek:

Feliratkozom a hírlevélre